Kies uw taal: Nederlands Français

Huis Van WonterghemEen familiebedrijf

Huis Van Wonterghem staat al meer dan 75 jaar voor feesten in stijl, of het nu in een van de prachtige eigen feestzalen is of op locatie. Dankzij een doorgedreven zin voor service en oog voor nieuwe ontwikkelingen verheft het team van Huis Van Wonterghem het organiseren van evenementen tot een kunst.

Al drie generaties lang plaatsen we een persoonlijke aanpak voorop. Op die manier zetten we Kuurne op de kaart als locatie voor de meest exclusieve, gezellige en verzorgde feesten en events.

De vele enthousiaste mails en reacties van klanten die erop staan om ook hun volgende feest bij Huis Van Wonterghem te vieren bewijzen de professionele aanpak en het metier waarvoor dit huis garant staat.

Gregory Van Wonterghem staan aan het roer van banketzalen Huis Van Wonterghem en Maelstede in Kuurne.

Het Huis is ook een vaste waarde in het nachtleven dankzij de club Diedjies in Kuurne.

"Ons ervaren team heeft de kennis en het enthousiasme in huis om van elk feest een echt Huis Van Wonterghem-feest te maken."

Sinds 1935 de uitgelezen plaats

Feesten bij ons

Huis Van Wonterghem geniet een fantastische reputatie als organisator van feesten. Sinds 1935 is het de uitgelezen plaats om de mooie momenten in het leven te vieren.

  • Feesten bij ons kan zowel bescheiden als groots, het resultaat is altijd persoonlijk en tot in de puntjes verzorgd. Geen detail wordt over het hoofd gezien, geen vraag is te gek voor ons ervaren team dat zorgt voor een vakkundige begeleiding van begin tot einde. Bij Huis Van Wonterghem is elk feest op maat.

  • Feesten bij ons zijn een culinair hoogtepunt, dankzij een jong en dynamisch keukenteam, onder leiding van Jelle Cattelein, Dieter Deboo en Lorenzo Mestdagh, dat dagverse producten en een verfijnde culinaire ervaring hoog in het vaandel draagt. Zij houden de vinger aan de pols, en kunnen indien gewenst ingaan op speciale wensen van vegetariërs, veganisten of mensen met een voedselallergie.

    Maaltijden worden ter plaatse klaargemaakt in onze eigen ultramoderne en technisch hoogstaande keuken zodat de kwaliteit altijd onberispelijk is.

  • Alle belevenissen kunnen op verschillende locaties doorgaan die elk hun eigen sfeer en charme hebben. Huis Van Wonterghem en Maelstede beschikken over prachtige feestzalen die plaats bieden aan meer dan 350 gasten. Elke banketzaal heeft bovendien een binnentuin, en wordt automatisch geklimatiseerd. Perfect voor uw huwelijksfeest, babyborrel, familiefeest of communiefeest, om slechts enkele mogelijkheden te noemen.

Ook voor bedrijven

Huis Van Wonterghem is perfect uitgerust voor de meest uiteenlopende bedrijfsmanifestaties, seminaries, brainstormsessies, productvoorstellingen en conferenties.

Een bedrijfsevent kan perfect culinair ondersteund worden in een gezellige sfeer. We hebben diverse cateringformules ter plaatse, of op locatie. En ter afsluiting van een goed seminarie kan een passende drink worden georganiseerd.

Bekijk de mogelijkheden