Kies uw taal: Nederlands Français

Beleef een overgetelijke dagBabyborrel

Vraag prijslijst aan

Gezinsuitbreiding, dat willen we vieren. En daar kunnen wij u bij Huis Van Wonterghem perfect bij helpen. Wij zorgen met onze befaamde babyborrels voor de organisatie van het volledig feest, zodat de kersverse mama's en papa's enkel moeten genieten van het gezelschap van familie en vrienden. Geen zorgen of stress, wij leiden alles in goede banen. Van de verwelkoming en de bediening tot de schoonmaak achteraf.

cupcake

Onze formules

Dankzij onze transparante formules weet u perfect waar u aan toe bent, en kunt u uw feest afstemmen op uw budget. Wij vermelden telkens mogelijke supplementen, en denken graag met u mee om uw dag nog mooier en persoonlijker te maken.

Uw feest op maat

Naast enkele vaste babyborrelformules bieden wij de mogelijkheid om uw feest volledig persoonlijk in te vullen, op basis van capaciteit en stijl.

Aanvraag prijslijst

Wij creëeren het feest van uw dromen

Onze troeven

  • De receptie kan zowel binnen als buiten. We rollen de rode loper uit voor een ontvangst op maat. Ons team verwelkomt, begeleidt en bedient alle gasten. Dit kan zowel aan hoge als aan lage receptietafels.
  • Of uw groep klein of groot is, uw feest vindt plaats in een afzonderlijke ruimte met een eigen zaalverantwoordelijke.
  • Voor de ouders van de baby is er een privé-ruimte voor voeding en rust. We voorzien ook een pamperhoekje met verzorgingskussen en een wiegje. Er is een persoonlijke begeleiding gedurende de volledige dag. Service en vriendelijkheid staan bovenaan onze prioriteitenlijst.
  • Elk menu kan zonder extra kosten aangepast worden voor vegetariërs, mensen met een voedselallergie of kinderen. Voor de allerkleinsten is er een aparte ruimte om te slapen.
  • Onze zalen beschikken over flink wat faciliteiten: ruime parking, gratis WIFI, airconditioning, toegankelijkheid voor mindervaliden, een projectiescherm, een kluis, private toiletten, een enveloppebox, gastenboekhouder en nog veel meer. Onze zin voor afwerking is legendarisch, ons oog voor detail iets waar we trots op zijn.
catering

Ook voor de allerkleinsten

Bij Huis Van Wonterghem beseffen we dat feesten vaak een familiegelegenheid is. Daarom vinden we het belangrijk dat ook de allerkleinsten in de watten gelegd worden.

Animatie, een kindercorner met speelgoed en een verkleedkoffer, aangepaste kindermenu's en plaats om een reisbedje te plaatsen in de buurt van onze feestzalen behoren tot de mogelijkheden. Zo voelen ook de kinderen zich thuis op elk feest.

Snuif de sfeer op in deze feestzaal

Enkele foto's

Info of brochure aanvragen?

Hebt u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in.
Of vraag gratis en geheel vrijblijvend onze brochure(s) aan.

Meer info?

Neem dan contact op met één van onze specialisten.
Zij helpen u graag verder.

056 70 00 00